Nemzetközi nagykereskedelmi szolgáltatások

Nemzetközi nagykereskedelmi hangszolgáltatás

Nemzetközi bejövő forgalom
Nemzetközi bejövő hangforgalom magyarországi végződtetése. A különböző nemzetközi társaságok hangforgalma a Deutsche Telekom anyavállalathoz érkezik, amely így az egyetlen nemzetközi hangforgalmi partnerünk.

Nemzetközi nagykereskedelmi adattermékek

Nemzetközi szélessávú bérelt vonal és adatátvitel
Teljesen menedzselt SDH összeköttetéseink üzlete számára fix átviteli kapacitást nyújtanak, korlátlan sávszélességgel, magas átviteli sebességgel és garantált szolgáltatásminőséggel kombinálva.

Nemzetközi tranzit áramkör
Adatkommunikációs összeköttetéseink alkalmasak arra, hogy a 64 kbps-100 Gbps közötti tetszőleges sávszélességben minden igényét kielégítse, megbízható, biztonságos és költségtakarékos módon.

Nemzetközi IP/Internet célú bérelt vonali adatátvitel
IP VPN szolgáltatásunk lehetővé teszi az Ön számára, hogy alkalmazásonként megválassza a sávszélességet és az adatforgalmi követelményeket, garantált szolgáltatásminőség mellett.

Nemzetközi Flex-com szolgáltatás
Nemzetközi magánforgalmú bérelt vonalaink alkalmat adnak arra, hogy adatösszeköttetést teremtsenek két külföldi telephely között, állandó és garantált elérhetőséggel.

Nemzetközi Frame-flex szolgáltatás
Nemzetközi magánforgalmú bérelt vonalaink alkalmat adnak arra, hogy adatösszeköttetést teremtsenek két vagy több külföldi telephely között, változó sávszélességgel és garantált elérhetőséggel.

Egyéb távközlési szolgáltatás (ISDN back-up)
ISDN back-up szolgáltatásunk révén Ön megoldhatja IP-VPN alapú vagy nemzetközi bérelt vonalának tartalékolását, megnövelve a szolgáltatás rendelkezésre állását.

Nemzetközi analóg bérelt vonal)
Nemzetközi magánforgalmú áramköreink lehetővé teszik Önnek az adatátvitelt két fix külföldi telephely között, a végpontok közötti analóg technológiával, állandó és garantált elérhetőséggel.

Nemzetközi alkalmi szolgáltatás
A magyarországi média részére külföldre megrendeljük az eseményhez szükséges szolgáltatásokat. 
Elérhetőség: TempServices@telekom.hu