A Telekom és a zene

VOLT Fesztivál

A Telekom, a VOLT főtámogatója idén is izgalmas programokkal és élményekkel teszi emlékezetessé a fesztivált. Új buli helyszínnel jelenik meg, és LED-ekkel teszi még teljesebbé a zenei élményt.

Sziget fesztivál

A legnagyobb magyar fesztivál az egyik legnépszerűbb nemzetközi buli is egyben. A helyszín és az időpont nem változik: Hajógyári-sziget, augusztus. A fellépők,a programok, a helyszínek viszont évről évre megújulnak – ahogyan a mi jelenlétünk is az eseményen.

MasterCard Balaton Sound

A Telekom, a MasterCard Balaton Sound kiemelt támogatója az idén is izgalmas programokkal és élményekkel teszi emlékezetessé a fesztivált.

Akvárium Klub

Az Erzsébet téri Gödör helyére 2012-ben egy megújult klub és kultúrbázis települt, ahol rajtot vett az Akvárium Klub. Itt mindenki megtalálja, amire vágyik: remek hang-és fénytechnikai rendszer, több koncertterem, kiváló étterem és rengeteg program.

Electronic Beats

Az Electronic Beats a Telekom világon egyedülálló nemzetközi zenei programja, amelynek célja a Telekom márka építése egyedi és exkluzív kortárs zenei élmények, alkotói együttműködések és produkciók életre hívásával.

BMC Zenei Központ

A színvonalas építészeti megoldásokkal büszkélkedő kulturális intézmény programjai között főképp kamara- és kortárs zenei produkciókat, valamint kortárs dzsesszelőadásokat láthatunk.